English site

Harri Laakso

Harri Laakso

s.1962
BSc, BA, Economics, Göteborgin yliopisto.
+358 50 5993217
harri.laakso@businessresearch.fi
Facebook
Linkedin

Liiketoiminnan ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on kokemusta kymmenien yritysten liiketoiminta-, markkinointi- ja brändikehityksestä sekä tuhansien luovan alan toteutusten projektijohtamisesta.

Harri Laakso on uransa aikana tehnyt markkinointia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Puolassa. Hän on pitkän linjan yrittäjä, joka tuntee monipuolisesti liiketoimintaa ja sen haasteita eri toimialoilla eri asiakasyhtiöissä. (Esim. L&T, Atria, Veikkaus, VMP-Varamiespalvelu, Ravintoraisio, Vetcare, SSK, Hewlett-Packard, Arkea, Alina Hoivapalvelut, Suunto)

Työurallaan hän on toiminut mm. Fazerilla (Oy Karl Fazer Ab, Fazer Suklaa Oy, Fazer Makeiset Oy, Cloetta-Fazer A/S). Huhtamäki Oy:llä, Evia Oyj:llä, Viherjuuren Mainostoimisto Oy:llä, Markkinointi Viherjuuri Oyj:llä sekä Mainostoimisto Namutehdas Oy:llä.


Mats Wiktorsson

Mats Wiktorsson

s. 1965
BSc, BA, Economics, Göteborgin Yliopisto.
+46 70 5559116
mats@wincentmarketing.se
Linkedin

Markkinointi-/brändijohtaja, jolla on laaja kokemus kansainvälisestä markkinoinnista ja liiketoiminnasta. Hän auttaa yrityksiä ja yhteisöjä strategisissa ja taktisissa markkinoinnin haasteissa sekä innovaatiokehityksessä. Vahvojen brändien rakentaminen ja pitkäjänteisen kannattavuuden luonti yhdessä sitoutuneiden ja  osaavien asiakkaiden kanssa on hänen vahvuuksiaan.

Matsilla on kokemusta liiketoiminnasta Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Baltiassa, Venäjällä ja Saksassa.

Mats on monipuolinen yrittäjä, joka motivoituu asiakkaiden menestyksestä. Hänellä on kokemusta eri toimialoista kuten, rakennusmateriaalit, paperiteollisuus, sisustus, IT, koulutus ja maatalous sekä elintarviketeollisuus. Hänen asiakaskokemustaan ovat mm. Fagerhult Belysning Ab, Hitachi, Sveriges Lantbruks Universitet, Atria, Paroc Teknisk Isolering, Metsä Tissue, Habo ja Grahns Konfektyr.

Hänellä on kokemusta toimimisesta markkinoinnin johtotehtävissä yhtiöissä kuten:
Paroc Byggisolering Skandinavia, marketing manager,
Paroc Byggisolering Europa, marketing communications manager,
Metsä Tissue Ab, Katrin, marketing manager Skandinavien,
Metsä Tissue Ab, Katrin, Serla, Lambi, marketing director Skandinavien
Metsä Tissue,Ab, Lambi, brand director, pohjoismaat, Suomi ja Baltia,
Factum, mainostoimito, toimitusjohtaja
Wincent Marketing Ab, omistaja

Yhteistyössä Wincent Marketing AB

Henrik Sarjo

Henrik Sarjo

s.1990
BBA, Estonian Business School
+358 400 446643
henrik.sarjo@businessresearch.fi

Strategisesti ja analyyttisesti asioita lähestyvä kehittymishaluinen markkinoinnin ja viestinnän vastavalmistunut osaaja.

Henrik on työskennellyt erilaisissa myynnin, markkinoinnin sekä asiakaspalvelun tehtävissä ja osallistunut erilaisten tapahtumien järjestämisiin tapahtuma sekä kulttuurialalla.  

Henrikin vahvuudet ovat asiakaslähtöisyys, kehittämishenkisyys ja yhteistyötaidot

Työurallaan hän on toiminut mm. Autolle.comilla, Ikea Oy:ssä, Stockmannilla sekä Helsingin Messut Oy:ssä.


Mikko Siipola

Mikko Siipola

s. 1975
Medianomi AMK, Turun ammattikorkeakoulu
+358 40 514 3202
mikko.siipola@businessresearch.fi
Linkedin

Mikko Siipola on kokenut mainosalan ammattilainen. Rutinoitunut, mikäli sillä tarkoitetaan nopeaa ja tarkkaa. Suunnittelee uutta ja korjaa vanhaa. Mikko lukee sujuvasti graafisia ohjeistoja ja on pitänyt huolta tunnettujen brändien visuaalisesta linjasta sekä kehittynyt nopeaksi omaksumaan kunkin talon tyylin. Tuntee työvälineensä ja on utelias oppimaan uutta. Työyhteisössä rooliin on usein kuulunut myös teknisten asioiden selvittely ja opastus liittyen ohjelmistoihin, mäkkeihin, typografiaan, painotekniikkaan jne. Mikolta kysytään neuvoa, kun Illustrator temppuilee.

Perinteisen printtityöskentelyn lisäksi editoi tarvittaessa kuvaa ja ääntä sekä tekee pienimuotoisia nettisivuja. Myös kirjoittaminen on tuttua puuhaa.

Aikaisemmissa työpaikoissa asiakkaisiin on kuulunut mm. Lassila & Tikanoja, Turun kaupunki, I.S Mäkinen Oy, Vetcare, Ravintoraisio, Kankaisten golfpuisto, Kalaneuvos, Kookenkä, Aker Finnyards, Huurre. 

Vapaa-ajalla Mikko harrastaa vanhoja kameroita ja valokuvausta perinteisesti filmille. Saattaa olla joillekin tuttu myös festareiden ja bändien valosuunnittelijana.