English site

Mainostoimistopalvelut

Palvelemme asiakkaitamme suunnittelusta tuotantoon yhtä hyvin yksittäisissä töissä kuin kattavissa brändiuudistusprosesseissa niin sähköisissä kuin perinteisissä mainonnan ja markkinoinnin välineissä.

Autamme markkinointisuunnitelman luonnissa tai jo olemassa olevan kehityksessä, kohderyhmien, tavoitteiden ja strategian valinnassa, aikataulutuksessa ja mittarien määrittelyssä.

Suunnittelemme uuden yritys- ja/tai brändi-identiteetin tai päivitämme jo olemassa olevan. Kiteytämme yrityksen tai tuotteen brändi-identiteetin ja määrittelemme asiakaslupaukset tutkimusten ja analyysin avulla.

Tuotamme siinä tarvittavat graafista suunnittelua vaativat materiaalit: logo ja slogan, yritysmateriaalit, ja myynnin välineet, lomakkeet, myös sähköiset, käyntikortit, yritysesitteet, roll-upit, messuosastot, Powerpoint-esitykset.

Teemme mainonnan luovan konseptin sisällönsuunnittelun sekä tarvittavat mediatoteutukset kuten radiospotit, lehtimainokset, filmit, lehtimainokset ja filmit, kuvauksista painotöihin ja sähköisen markkinoinnin toteutuksiin.

Toteutamme yrityksen tai kampanjan verkkosivut, sekä somekampanjat (LinkedIn, FB, Instagram, yms.) ja niihin tarvittavat graafiset sovellukset.

Bir Creative tekee pakkauskonseptin suunnittelua ja soveltaa tarvittaessa pakkausilmeen eri pakkausmuotoihin.

Muita palvelujamme ovat yritys- ja järjestölehtien taitto sekä tuotekatalogien suunnittelu, päivitys ja taitto.

Teemme myös toteutuksissa tarvittavien kuvamateriaalien määrittelyn ja hankinnan, kuvaussuunnittelun ja järjestämme kuvaukset.


Asiakkaitamme

Valtakunnallinen Alina tarjoaa kokonais­valtaisia palveluita kotiin. Alinan perustehtävä on parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia. 

BIR Creative on suunnitellut ja suunnittelee Alinalle valtakunnallista ja paikallista mainontaa ja varmistaa yhtenäisen mielikuvan asiakkaille. Olemme kiteyttäneet brändin sisällön sekä sisäisen että ulkoisen kyselytutkimuksen avulla, kirkastaneet asiakaslupaukset ja luoneet mainonnan konseptin, jota on sovellettu niin yritys- kuin mainosmateriaaleissa jo sadoissa eri toteutuksissa: mm. verkkosivut, aikakauslehdet, radio, paikallislehdet, myyntimateriaalit, autoteippaukset ja toimipisteilmeet.